Morse training via de Rotterdam repeater PI3RTD op 145.675 door PA3GXB

Morse training via de Rotterdam repeater PI3RTD op 145.675 door PA3GXB

Beste leden,

Met ingang van maandag 2 november zal vanaf 19:30 uur local time, via de Rotterdam repeater PI3RTD op 145.675 kcs door mij PA3GXB een morse training worden gegeven.
Het gebruik van deze communicatie mogelijkheid gedurende circa 1,5 uur, heeft plaats gevonden in nauw verleg met de betreffende repeater commissie. De commissie ziet geen enkel probleem in deze activiteit.
De training, onderverdeeld in drie delen van een half uur t.w. herintreders, beginners en gevorderden duurt tot circa 21:00 uur. Voortschrijdend inzicht of advies van de deelnemers kan mij doen besluiten om in de tijden en wijze van uitzending veranderingen aan te brengen.
Iedere cw-geïnteresseerde kan mee doen. Voor verder informatie en training overzicht stuurt u een mail naar pa3gxb@veron.nl.

Aanvullende toelichting:
Reden om gebruik te maken van de Rotterdam repeater is de bereikbaarheid van CW-geïnteresseerden cursisten. Tot zeer recent was de bereikbaarheid voor een ieder gegarandeerd via de WebSDR-Delft. Ruim een week geleden is deze communicatie mogelijkheid uit de lucht gehaald. Volgens mijn laatste informatie, komt deze ook niet meer terug.

Op dit moment wordt onderzoek gedaan om via Veron-afdeling-42 Voorne-Putten e.o. een Websdr te gaan activeren. We houden u op de hoogte m.b.t. deze nieuwe activiteit van onze afdeling. Een premature “Global-activity” die onze afdeling prominent op de kaart zet!

73
Namens Hans-PA3GXB,

Van Ruud PE1HWN, secretaris VERON A42, Voorne-Putten en omstreken.